Δηλώσεις Π.Παυλόπουλου για την σημερινή ιστορική ημέρα(βίντεο)

15301098_10211596205801273_1076857177_n

Πανηγυρικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα στα Χανιά με αφορμή την επέτειο της  ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα,τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, οι Αρχηγοί Γ.Ε.ΕΘ.Α., Ευάγγελος Αποστολάκης, και Γ.Ε.Ν., Γ. Γιακουμάκης, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, κ. κ. Ειρηναίος, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Στ. Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Β. Λαμπρινός, Βουλευτές, εκπρόσωποι αρχών και φορέων του τόπου.

Ακολούθησε  ξενάγηση στο Ναυτικό Μουσείο Κρήτης, η έπαρση της σημαίας στο Φρούριο του Φιρκά,  ενώ ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νίκος Βούτσης, επισκέφθηκε το Δημαρχείο Χανίων.

Οι επετειακές εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν το απόγευμα με τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», υπό την Προεδρία του Προέδρου της Βουλής και Προέδρου του Ιδρύματος, Νίκου Βούτση. Θα ακολουθήσει η τελετή αναγόρευσης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, σε επίτιμο Πρόεδρο και Εταίρο του Ιδρύματος.

Δείτε τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου όπως επίσης και του Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα:

 

0 Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας:

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Top