Ο Προκόπης Παυλόπουλος τιμάει την Κρήτη…

Ιστορική ημέρα για την Κρήτη, καθώς συμπληρώνονται 103 χρόνια από την Ένωση του μεγαλύτερου νησιού της Ελλάδας και στις εκδηλώσεις, οι οποίες ξεκίνησαν από το πρωί, το παρών δίνουν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρόεδρος της βουλής Νίκος Βούτσης.

pap-bamb

bamboukas

Οι εκδηλώσεις, τις οποίες διοργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο δήμος Χανίων και το Εθνικό Ίδρυμα «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», ξεκίνησαν με τη Θεία Λειτουργία και το Μνημόσυνο στον Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου. Ακολούθησε η δοξολογία, η καθιερωμένη πομπή προς το Φρούριο Φιρκά και η έπαρση της σημαίας, καθώς και οι επισκέψεις στο Ναυτικό Μουσείο Κρήτης και στο Δημαρχείο Χανίων.

pap3

pap2

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», υπό την Προεδρία του Προέδρου της Βουλής και Προέδρου του Ιδρύματος.

paulo

paylo

Στις 19:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί, στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, η τελετή αναγόρευσης του Προκόπη Παυλόπουλου σε επίτιμο Πρόεδρο και Εταίρο του Ιδρύματος.

 

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αποδεχόμενος πρόσκληση του Μουσείου Τυπογραφίας θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here