Στα Χανιά Παυλόπουλος – Βούτσης

Ï Ðñüåäñïò ôçò Äçìïêñáôßáò Ðñïêüðçò Ðáõëüðïõëïò (Ä) õðïäÝ÷åôáé ôïí õðïõñãü Åóùôåñéêþí êáé ÄéïéêçôéêÞò Áíáóõãêñüôçóçò Íßêï Âïýôóç (Á) óôç óçìåñéíÞ ôïõò óõíÜíôçóç óôï Ðñïåäñéêü ÌÝãáñï, ÔåôÜñôç 20 Ìáúïõ 2015. ÁÐÅ - ÌÐÅ/ÁÐÅ - ÌÐÅ/ÁëÝîáíäñïò ÌðåëôÝò

Με αφορμή την 103η επέτειο από την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρόεδρος της βουλής Νίκος Βούτσης, θα επισκεφθούν τα Χανιά την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου.

Μελετών «Ελευθέριος Βενιζέλος», οι εκδηλώσεις, τις οποίες συνδιοργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων και το Ίδρυμα, θα ξεκινήσουν το πρωί, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεία λειτουργία και μνημόσυνο που θα τελεστεί στον μητροπολιτικό ναό Εισοδίων της Θεοτόκου. Θα ακολουθήσει η επίσημη δοξολογία στις 11:00 και αμέσως μετά η καθιερωμένη πομπή προς το Φρούριο Φιρκά και η έπαρση της σημαίας. Οι πρωινές εκδηλώσεις θα κλείσουν με την πανηγυρική ομιλία του δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, ενώ προβλέπεται επίσκεψη των επισήμων στο Ναυτικό Μουσείο Κρήτης και στο δημαρχείο Χανίων.

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», υπό την προεδρία του προέδρου της Βουλής και του προέδρου του Ιδρύματος. Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί, στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, η τελετή αναγόρευσης του Προέδρου της Δημοκρατίας σε επίτιμο πρόεδρο και εταίρο του Ιδρύματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here