Στο ξενοδοχείο Kalliston τα Sensimar Awards 2017! Η «καρδιά» του τουρισμού θα χτυπήσει στα Χανιά…

Ένα μεγάλο τουριστικό γεγονός, έρχεται στα Χανιά στα τέλη Οκτωβρίου, για να ρίξει την αυλαία της τουριστικής σεζόν του 2017.

Πρόκειται για τα βραβεία Sensimar, τα οποία θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο Kalliston και θα φέρουν στην Κρήτη, ορισμένους από τους πιο σημαντικούς παράγοντες του παγκόσμιου τουριστικού χάρτη.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 26 έως και τις 30 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή 150 και πλέον ατόμων, τα οποία θα ταξιδέψουν για τα Χανιά, από 52 ξενοδοχεία ολόκληρου του κόσμου.

Η απονομή των βραβείων είναι ένα γεγονός που θα στρέψει τους προβολείς της δημοσιότητας στα Χανιά για ένα πενθήμερο, ενώ και η επιλογή του ξενοδοχείου που θα φιλοξενήσει τα Sensimar Awards μόνο τυχαία δεν είναι. Το Atlantica Kalliston Hotel στην περιοχή του Γλάρου, μια 5άστερη ξενοδοχειακή εγκατάσταση της οικογένειας Μαυριγιαννάκη που ανήκει στον όμιλο της Atlantica,  τόσο το 2015, όσο και το 2016, κατέκτησε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία   Sensimar overall.

Από την απονομή των βραβείων Sensimar 2016 στο Λονδίνο

Οι πληροφορίες δε που υπάρχουν, αναφέρουν πως το Χανιώτικο ξενοδοχείο, είναι πάρα πολύ πιθανό να βραβευθεί για τρίτη συνεχή χρονιά, καθώς στη σχετική ψηφοφορία που εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη, σημειώνει πολύ μεγάλες βαθμολογίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα εν λόγω βραβεία, αφορούν τις τουριστικές αγορές χωρών όπως είναι η Αγγλία, οι Σκανδιναβικές χώρες, η Γερμανία, το Βέλγιο και η Ολλανδία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here