Χρυσό βραβείο για την «Αρζεντίνα» του Κεπενέκη στο Κολυμπάρι…

Η οικογένεια Καπενεκάκη κρατώντας στα χέρια, το βραβείο που κατέκτησε...

Αρκετά σημαντικές διακρίσεις που τους ανοίγουν νέους ορίζοντες πέτυχαν Χανιώτικες επιχειρήσεις εστίασης, στις βραβεύσεις που έγιναν στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου για την ελληνική γαστρονομία.

Μια από αυτές, η πασίγνωστη ψαροταβέρνα «Αρζεντίνα» στο Κολυμπάρι, η οποία πρόσθεσε μια ακόμη διάκριση στο παλμαρέ των επιτυχιών της τα τελευταία χρόνια.

Ο εν λόγω χώρος εστίασης τιμήθηκε με το «Χρυσό βραβείο» στην κατηγορία «Ψάρια θαλασσινά», εξέλιξη που γέμισε με χαρά, αισιοδοξία και ευθύνη την οικογένεια Καπενεκάκη, που φέρει την ευθύνη λειτουργίας της επιχείρησης.

Η οικογένεια Καπενεκάκη κρατώντας στα χέρια, το βραβείο που κατέκτησε…

Το 1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018» είχε ως σύνθημα του το «Greek taste beyond borders», φιλοξενήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 5 Μαρτίου 2018 και ουσιαστικά αποτελεί το πρώτο διεθνές ελληνικό business network που μαζί με τους καταξιωμένους συνεργάτες του θα επιχειρήσει να «χτίσει» το brand της ελληνικής γαστρονομίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here