Εσπερίδα με θέμα Κτηνοτροφία-Τυροκομία-Κάθετη Παραγωγή Γαλακτοκομικών προϊόντων από το ΔΙΕΚ Αποκορώνου

Το ΔΙΕΚ Αποκορώνου, στο χώρο στέγασης του στον Καβρό, διοργανώνει Εσπερίδα της Ειδικότητας Τεχνικός Γαλακτοκομίας – Τυροκόμος με θέμα:

Κτηνοτροφία-Τυροκομία-Κάθετη Παραγωγή Γαλακτοκομικών προϊόντων

( Οικοτεχνία )

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/5/2017)

17.30 Προσέλευση
18.00 – 18.15 Έναρξη – Χαιρετισμοί

 

18.15- 18.45 Ο ρόλος της Αιγο- προβατοτροφίας και των προϊόντων της στην ισόρροπη ανάπτυξη της Κρήτης.

Στεφανάκης Αλέξανδρος, Δρ. Κτηνίατρος,

18.45 - 19.00 Θεσμικό πλαίσιο παραγωγής και διάθεσης προϊόντων οικοτεχνίας

Σωμαράς Ζαχαρίας, Κτηνίατρος Msc, Προϊστάμενος Δ/νσης Κτηνιατρικής Περιφέρειας Κρήτης

19.00 - 19.15 Υγειονομικές απαιτήσεις, και προϋποθέσεις για την παραγωγή προϊόντων γάλακτος.

Κουκογιάννης Γεώργιος, Χημικός με προϋπηρεσία σε βιομηχανία γάλακτος, Επιθεωρητής συστημάτων ποιότητας & ασφάλειας τροφίμων, Εκπαιδευτής ΙΕΚ

 

19.15 - 19.30 Εκκίνηση επιχείρησης από Νέους Γεωργούς

Καλλιβρετάκη Δήμητρα , Οικονομολόγος, Διευθύντρια ΙΕΚ Αποκορώνου

19.30 - 20.00 Η συμβολή του ΔΙΕΚ-Τμήμα Γαλακτοκομίας -Τυροκομίας στην εκπαίδευση στελεχών Τυροκομίας

Αντωναράκης Γεώργιος, Τεχνολόγος Τροφίμων Μsc, Εκπαιδευτής ΙΕΚ

 

20.00 - 20.15

 

 

Παρουσίαση τυροκομικών προϊόντων από τους σπουδαστές του ΙΕΚ- Γευστική Δοκιμή,

Συζήτηση – Ερωτήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here