Ζαμπονοκασερόπιτα με σπέσιαλ σάλτσα

Τι χρειαζόμαστε:

Για τη σάλτσα:

  • 1 φρέσκια ντομάτα αλεσμένη
  • κρεμμύδι
  • καρότο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ζάχαρη
  • ρίγανη
  • βασιλικός
  • κύμινο

 

Για την πίτα:

  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • ζαμπόν
  • κασέρι
  • πιπεριά

Πώς το κάνουμε:

  1. Αρχικά φτιάχνουμε τη σάλτσα μας, ενώ παράλληλα έχουμε κόψει και συγκεντρώσει τα υλικά μας.
  2. Σε μια λαδόκολλα στρώνουμε το ένα φύλλο μας.
  3. Στρώνουμε μία στρώση ζαμπόν και απλώνουμε τη σάλτσα μας πάνω του.
  4. Ρίχνουμε λίγο κασέρι.
  5. Επειτα βάζουμε ακόμη μία στρώση ζαμπόν, την πιπεριά μας και το υπόλοιπο κασέρι μας.
  6. Κατόπιν σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο μας και κολλάμε τις άκρες.
  7. Λαδώνουμε και τρυπάμε ελαφρα με ένα πιρούνι όλη την επιφάνεια.
  8. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα μέχρι να πάρει χρώμα.
  9. Και έτοιμη!!!

0 Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας:

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com