Ζαμπονοκασερόπιτα με σπέσιαλ σάλτσα
Τι χρειαζόμαστε:
Για τη σάλτσα:
- 1 φρέσκια ντομάτα αλεσμένη
- κρεμμύδι
- καρότο
- αλάτι
- πιπέρι
- ζάχαρη
- ρίγανη
- βασιλικός
- κύμινο
Για την πίτα:
- 2 φύλλα σφολιάτας
- ζαμπόν
- κασέρι
- πιπεριά
Πώς το κάνουμε:
- Αρχικά φτιάχνουμε τη σάλτσα μας, ενώ παράλληλα έχουμε κόψει και συγκεντρώσει τα υλικά μας.
- Σε μια λαδόκολλα στρώνουμε το ένα φύλλο μας.
- Στρώνουμε μία στρώση ζαμπόν και απλώνουμε τη σάλτσα μας πάνω του.
- Ρίχνουμε λίγο κασέρι.
- Επειτα βάζουμε ακόμη μία στρώση ζαμπόν, την πιπεριά μας και το υπόλοιπο κασέρι μας.
- Κατόπιν σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο μας και κολλάμε τις άκρες.
- Λαδώνουμε και τρυπάμε ελαφρα με ένα πιρούνι όλη την επιφάνεια.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα μέχρι να πάρει χρώμα.
- Και έτοιμη!!!
0 Σχόλια