Το eparxies.gr, φιλοξενεί έναν ακόμη Κρητικό σεφ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια κάνει λαμπρή καριέρα στην Ολλανδία.
Πρόκειται για τον Ηρακλή Ρόζη, ο οποίος… συστήνεται στους αναγνώστες του eparxies.gr, με μία εύκολη και γρήγορη συνταγή.
Μας… σερβίρει τις πιο απολαυστικές φτερούγες κοτόπουλου.
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ
16 φτερούγες κοτόπουλου
200 γρ. γιαούρτι
Ξύσμα από ένα λεμόνι
10 φύλλα δυόσμου
20 γρ. τζίντζερ τριμμένο
2 κ.γ. πάπρικα
Πιπέρι καγιέν (προαιρετικά)
2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια, παίρνουμε ένα ταψί και βάζουμε αντικολλητικό χαρτί.
Τοποθετούμε τις φτερούγες στο ταψί και τις βάζουμε να ψηθούν περίπου 30 λεπτά.
Παρακολουθούμε το φαγητό και μόλις «ροδίσουν’ οι φτερούγες, τις γυρίζουμε για να ψηθούν κι από την άλλη πλευρά.
Είναι τόσο απλό, γρήγορο και απολαυστικό.
Καλή σας όρεξη…